0 Replies Latest reply: Jul 3, 2014 5:10 AM by Paul Verkooijen RSS

  Consultant/ Developer QlikView (Nederland regio Eindhoven – Weert – Sittard)

  Paul Verkooijen

   Ter uitbreiding van ons team zoeken wij:

    

   Consultant/ Developer QlikView fulltime

    

   De uitdaging

   Samen met het team, bestaande uit applicatieconsultants voor onze diverse oplossingen, implementeer je business intelligence oplossingen, gebaseerd op QlikView en onze retail templates bij onze klanten. Je onderzoekt de behoefte van de klant in samenwerking met onze verkoopafdeling en vertaalt dit naar toegankelijke retailapplicaties in QlikView. De grote diversiteit aan databronnen die je bij klanten zult tegenkomen, wordt door jou effectief ontsloten om klanten in staat te stellen waardevolle analyses op hun bedrijfsgegevens toe te passen.Je bewaakt zelf de voortgang van jouw projecten, rapporteert aan belanghebbenden en draagt afgeronde onderdelen over middels instructie en documentatie. In de nazorg van ieder project bied je de klant ondersteuning bij vragen en problemen.

   Je bent tevens een drijvende kracht voor onze research & development met betrekking tot de verdere ontwikkeling van de retail templates en de verankering van deze ontwikkeling middels kennisdocumentatie, voor intern en extern gebruik.

    

   Gewenst profiel

   • Je bent een echte zelfstarter, die meedenkt met de klant, oog heeft voor kwaliteit en investeert in lange termijn relaties.
   • Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en een integere en pro-actieve houding profileer je jezelf als een daadwerkelijk gesprekspartner op diverse niveaus.
   • Je hebt een analytische aanleg en je organiseert het werk en projecten.
   • Afgeronde HBO opleiding
   • Relevante ervaring in een BI-omgeving, aangevuld met kennis over diverse gangbare databases.
   • Kandidaten met een QlikView-developer certificaat hebben een streepje voor.
   • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven – Weert – Sittard

    

   Het aanbod

   Een uitdagende job met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We starten met een gedegen inwerkperiode binnen een werkomgeving met gezonde waardering voor initiatieven en ruime aandacht voor opleiding en training. Abacus kent goede primaire- en secondaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris met een vast en een resultaatafhankelijk deel.

    

   Over ons

   Abacus B.V. is specialist in Retail automatisering. De organisatie, opgericht in 1993, ontwikkelt zich van productaanbieder tot strategisch partner op het gebied van innovatieve automatiseringsoplossingen voor winkels en ketenbedrijven in het midden- en topsegment. Abacus richt zich op structurele rendementsverbetering door optimalisatie van primaire, administratieve en logistieke processen van haar klanten. Ontwikkeling van business intelligence oplossingen in QlikView vormen een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. We zijn een resultaatgerichte en informele organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijnen en goede collegialiteit. Humor en directheid worden op prijs gesteld!